Kolstad Håndballs hemmelige våpen

IMG_0542
Trener Nicolai Hildre finpusser teknikk med Mishels Liaba.

Etter å ikke ha lyktes hundre prosent i eliteseriedebuten i fjor, har Kolstad Håndball tatt grep. De vil bli tøffere. Nå vil de vinne duellene. Alle duellene.

For å klare dette har de hyret inn eksperthjelp. Minst to ganger i uka får samtlige på laget kjørt seg i regi av trener Nicolai Hildre på 3T-Ilsvika. Nicolai er til daglig personlig trener på 3T og har bred utdanning i bevegelsesvitenskap og er selv aktiv styrkeøfter. Under hans oppsyn og kostholds- og treningsprogram har gutta allerede merket tydelig forskjell. Stian Gomo, hovedtrener for Kolstad Håndball sier til Adresseavisa, – De er ikke lenger gutter, de begynner å se ut som mannfolk! Styrketreningen på 3T har med andre ord gitt resultater!

IMG_3480
Kolstadspillerne får kjørt seg i kjelleren på 3T-Ilsvika. Adrian Aalberg er ingen pingle!

I følge Gomo var det styrke som manglet i forrige sesong, og han sier at de allerede ser effekten av å ha fått lagt om det fysiske treningsprogrammet. Samtlige spillere har fått som mål å øke muskelmassen, og flere av spillerne har allerede gått opp ønskede kilo.

Jeg merker at jeg har mer å stå imot med i duellene.

– Jeg merker at jeg har mer å stå imot med i duellene. Og motstanderne skal merke at de spiller mot Kolstad, sier kaptein Lasse Balstad til Adresseavisa. Videre skryter Balstad av kostholds-og treningsprogrammet som er satt opp av 3T. – Det fungerer kjempebra, sier han. Som forsvarsspesialist er styrke og kjernemuskulatur alfa omega, og han sier selv at dette vil være nøkkelen til å utvikle seg videre som playmaker. Stian forteller at målet er å ta vare på sjansene han får. Alle skal gi 100 % i hver duell. Laget SKAL ha mål eller straffe.

IMG_0547
Landslagsaktuelle Mishels Liaba tester ut oppgraderte guns med trener Nicolai Hildre.

Personlig trener Nicolai Hildre har opprettet et  individuelt opplegg for hver av spillerne, der de alle får personlig oppfølging og tilrettelegging. På starten av sommeren ble det kjørt styrketester på hele laget, for å kartlegge status. Nicolai konkluderte med at de hadde et godt grunnlag, men med forbedringspotensial. Fokus i programmet er eksplosivitet og hurtighet, og alle treningsøkter blir loggført og evaluert. Hildre påpeker til Adressa at kostholdet har blitt kvalitetssikret. – Det er en utfordring å holde kroppsvekten oppe gjennom en hel sesong med treninger og kamper, så alle har i tillegg fått kostholdsveiledning.

Håndball er jo en kontaktidrett, og spillerne skal ikke visne bort, sier trener Nicolai Hildre.

Håndball er jo en kontaktidrett, og spillerne skal ikke visne bort, sier han. Og foreløpig er det ingen tegn på at det vil skje. Hele laget fremstår større og sterkere enn noen gang, og lover fartsfyllt håndball med masse kontringer og mål i kampen fremover. 3T ønsker Kolstad lykke til videre i sesongen!

IMG_3524


Hold deg oppdatert på Kolstad Håndballs vei mot toppen på tabellen på egne nettsider. Personlig trener Nicolai Hildre treffer du på 3T-Ilsvika, stikk innom for en treningsprat eller send han en mail til nicolai.hildre@3t.no. 3T-medlemmer kan kjøpe klippekort på PT på 3t.no.

Tekst og bilder av Erlend Ekseth.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *