En uforglemmelig treningsferie

Den 21.–28. oktober arrangerte 3T og Berg-Hansen treningsferie til magiske Akinon Resort i La Nucía, Spania. Trenerteamet bestående av Lisa, Sébastien og Tommy fra 3T stilte med et treningsprogram som kunne garantere både støle muskler, latter og gode treningsopplevelser. Med et variert treningsopplegg  og en super innsats fra deltakerne ble turen en suksess uten like.

Se bilder og tilbakemeldinger fra turen under!


«Jeg sitter og fordøyer sist ukes tur, og prøver å finne et ord som dekker det hele, men det går ikke. Jeg kan begynne med eminent planlegging og tilrettelegging fra Line hos Berg-Hansen. Hun hadde alt på stell, og vi trengte kun å tenke på oss selv, og knapt det. Så var det 3T sine ambassadører, Lisa, Tommy og Sébastien. For en trio! De utfylte hverandre særdeles bra. De var proffe og hadde et høyt nivå på alle treningsøkter, til tross for at det var en gjeng i forskjellig fysisk form. At de imellom treningene ble en naturlig del av gruppa, som tok vare på, og så alle, var rett og slett imponerende. Jeg har vært på en del treningsleirer i mitt håndball-liv, men treningen vi fikk servert på denne turen var av høy kvalitet. Det kjennes for øvrig på kroppen.»
Lise

«Turen overgikk alle forventningene. Det som imponerte mest var innsatsviljen hos alle, uansett utgangspunkt. Alle var der for å trene, men også for å prøve nye ting og med litt godmodig gruppepress og lite selvhøytidelighet så er det lett å kaste prestasjonsangsten og bare hive seg med på alt.»
Sébastien Muller

                                                                  Yoga på morgenkvisten

«Vi var spente på turen og var sikker på at det kom til å bli en trivelig tur, men alt gikk over all forventning. Vi startet med en fellesøkt, der vi oppfordret til samarbeid i form av en del parøvelser. Dette gjorde at folk ble kjent med hverandre veldig kjapt. Etter det var både treningsgleden og det sosiale gjennomgående fantastisk gjennom hele oppholdet. Innsats, humør og en genuin vilje til å lære og prøve nye ting var en ting vi ble meget inspirert og engasjert av. Samtlige deltakere skal ha honnør for å ha bidratt til en fantastisk tur! Flott innsats på alt fra svømming, løping, step, spinning, CrossFit og ikke minst yoga. Tror alle satte stor pris på det varierte opplegget.»
Tommy Moen Tharaldsen

Spinning med Tommy

«For en tur! Dette var en uke fylt med treningsglede, ståpåvilje, god mat og godt vær. Å få lov til å koble av en uke i varmere strøk med trening og flotte mennesker har vært helt fantastisk. Ingen tvil om at dette gir energi og motivasjon gjennom vinteren. Gjengen fikk lov til å utfordre seg på alt fra yoga til CrossFit, og utfordringen ble tatt på strak arm med strålende godt humør. Vi har svettet, danset, løftet, ledd og jobbet beinhardt. Kort oppsummert, treningstur er helt fantastisk!»
Lisa Laumann


Vi takker for en fantastisk treningsferie! 

Ønsker du å delta på en lignende tur neste år? Legg igjen en kommentar da vel ? 


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *