Energi til livet

Det er ingen tvil om at pandemien har satt sitt preg på oss alle. Vi har mindre energi, er mye mindre
sosiale og savner tiden da vi fikk lov til å reise og være mer sammen. Da er det viktig at man finner lyspunkt for påfyll av energi, og da er fysisk aktivitet et smart og godt valg. 

Trening er bevist å motvirke både depresjon og stress, og med en treningsøkt kan du bli kvitt vanskelige tanker og bekymringer. Etter trening produserer kroppen endorfiner – kroppens eget lykkehormon, og du fyller gradvis opp energilageret ditt.

Ta et aktivt valg, og sats på din egen helse og livskvalitet!

Bli en bedre versjon av deg selv

Med overskudd får du energi til å gjøre de viktige tingene i livet, uansett alder. Barnebarna setter stor pris på besteforeldre som kan bli med i leken nede på gulvet. At kroppen fungerer godt og er klar for de utfordringene vi møter er ikke en selvfølge uten trening. Som mamma eller pappa kan det være vanskelig å finne tid til trening, men gevinsten er for stor til å ikke gjøre det. Med trening blir man en bedre versjon av seg selv, noe hele familien og de man omgås nyter godt av. I en hektisk hverdag med skole, jobb eller familieliv bør man prioritere fysisk aktivitet, slik at energilagrene ikke tømmes.

Alt er bedre enn ingenting

Å være fysisk aktiv er en av de viktigste investeringene du kan gjøre for egen fremtid. Det trenger ikke kreve mye eller være for komplisert, og det er aldri for sent å begynne. Trening er bevist å styrke immunforsvaret, og gir deg en lang rekke med helsegevinster. Når du trener blir du sterkere, og bedre rustet for å håndtere både store og små utfordringer du måtte møte i livet.

Trening gir overskudd til å nyte de viktigste tingene i livet

Du angrer aldri på en treningsøkt

Det handler ikke om hvor godt trent du er, men energien trening gir deg i livet generelt. Å være frisk og rask er et privilegium. Å kunne tenke, puste, bevege seg og nyte livet er noe som er lett å ta for gitt. Ta et aktivt valg og sats på din egen helse og livskvalitet. Du angrer aldri på en treningsøkt!